Polityka Prywatności

Polityka bezpieczeństwa

 

Zbieramy i wykorzystujemy Twoje dane tylko i wyłącznie dla potrzeb CONTAR TARASKA S. J. znajdująca się przy ulicy Tatrzańskiej 4 w Poznaniu (60-413) zarejestrowana pod numerem NIP: 781 004 57 65 w zakresie komunikacji reklamowo – marketingowej oraz działań informacyjnych realizowanych wśród użytkowników. Zakres realizowany jest za pomocą serwisów internetowych firmy.

 

W trosce o najwyższą jakość świadczonych przez nas usług oraz o bezpieczeństwo transakcji działania realizowane za pomocą internetowych rozwiązań naszej firmy mogą być wykonywane tylko przez osoby zarejestrowane. Rejestracja następuje poprzez zapisanie się do newslettera lub złożenie zamówienia na produkty znajdujące się w naszym sklepie, wypełniając formularz rejestracyjny i wysłanie go do administratorów. Użytkownikiem, może zostać osoba pełnoletnia, osoba niepełnoletnia po uzyskaniu zgody rodziców lub opiekunów prawnych oraz osoba prawna. Nie kontrolujemy ani nie weryfikujemy danych identyfikacyjnych użytkownika zawartych w formularzu. Firma CONTAR TARASKA S. J. nie ponosi żadnej odpowiedzialności za podanie danych identyfikacyjnych niezgodnych ze stanem faktycznym. Wysłanie wypełnionego formularza rejestracyjnego przez użytkownika oznacza jego zgodę na gromadzenie, przetwarzanie i wykorzystywanie zawartych w nim informacji przez firmę, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z 29 sierpnia 1997 roku (Dz.U. nr 133, poz.883).

 

Zabezpieczenie danych osobowych ma dla nas wysoki priorytet. Dbamy o administracyjne, techniczne i fizyczne zabezpieczenia, aby chronić dane osobowe, znajdujące się w naszym posiadaniu, przed nieautoryzowanym ujawnieniem, wykorzystaniem, zmianą i zniszczeniem. Angażujemy się, aby stworzyć odpowiednie procedury kontroli zabezpieczeń, dla ochrony posiadanych przez nas danych osobowych przed wszelkim możliwym do przewidzenia ryzykiem.

 

Dane osobowe zawarte w formularzach są przechowywane i przetwarzane w sposób zgodny z wymogami polskiego prawa. Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych. Administratorem danych gromadzonych jest CONTAR TARASKA S. J.

Zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. Nr 133 z dania 29.08.1997 r.) zapewniamy wszystkim Użytkownikom serwisu możliwość wglądu do swoich danych oraz ich poprawiania. Dane te mogą zostać w każdej chwili, na prośbę Użytkownika, usunięte.

 

Nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy gromadzonych danych osobowych innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to na wniosek sądu, prokuratury, policji lub innego uprawnionego organu.

Używamy plików cookies do analizowania statystyki ruchu użytkowników. Możemy też je umieścić w celu monitorowania przepływu internautów między serwisami internetowymi firmy.

 

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Bezpieczeństwa. Nie mają one jednak wpływu na podstawową zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom postronnym danych personalnych czy adresowych użytkowników.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixelpixel